Fellépések

Táblázat a beütemezett fellépéseinkről (várom a hiányzó dátumokat hozzászólás formájában):
Esemény Időpont Helyszín Előadandó koreográfiák Szervező (kontakt) Zene (CD vagy élő)
Sió nap 2011. május 06 (valószinűleg egész napos elfoglaltság lesz) Siófoktól 30km Kalotaszeg, Somogy, Palóc, Székelyföld, Karikázók Zsolti (tel: 06-30/235 88 34) CD-ről
Tánc Világnapja 2011. április 29 Vác Credo ház kérdéses. valószinű, hogy Palóc és Somogy Zoli (tel: 06-70/313 02 34) CD-ről

BRAKING NEWS!!! 🙂

Az alábbi levelet Zsolti küldte a május 6-i fellépéssel kapcsolatban:

Kedves Táncosok!

Megkaptam a hivatalos felkérést a május 06-i Siófoktól kb 30 km-re lévő helyszínen megrendezendő programhoz a néptánc fellépésre. Egyelőre még részleteket nem tudok, de csatoltam a levelet és a válaszaimat. Zolival nem sikerült beszélni, ezért saját tudásom szerint próbáltam válaszolgatni. Ezt még természetesen pontosítani tudjuk, de jó lenne, ha hétfőre legalább a létszámmal tisztában lehetnénk.

Zoli!

Ez pénteki nap, de nagyon szeretném, ha Te is ott lennél, mert egy ilyen tétű rendezvényen nagyon nagy szükség van a Vezetőre!! Egyéb iránt a Sió saját újságjában is nyilatkoztam már rólad, mint Együttesünk oszlopos Harangozó Gyula díjas vezetőjéről!  (a You toube-ről azért más sokan azt is tudják a Siónál, hogy milyen, ha nem nyílik ki a kisharang, de ez Kerényi legjobb táncos kollégával és velem történt meg)

Kérlek benneteket, hogy hétfőig szedjétek össze a gondolataitokat és minél többen tegyétek szabaddá magatokat május 06-ra, amely egy szép napos pénteki nap lesz a Balaton mellett!!

Szia Zsolt,

 

köszönöm a türelmedet, bízom benne, hogy szabad még a május 6 délután-estefelé a tánccsoportotok tagjainak, magatokat is beleértve, természetesenJ

Dáviddal és a rendezvényszervezőkkel is megbeszéltem, várunk Benneteket szeretettel a Nagy SIÓ Nap rendezvényünkre, mint  kiváló programotJ

Hivatalosan is felvesszük veletek a kapcsolatot, ehhez lszi segíts előzetesen néhány adattal:

– kontakt név, e-mail cím, tel. szám: legjobb nekünk, ha ez Te vagy ok lehetek én

– várható fellépő létszám  12-16 fő

– hely és színpad szükséglet (m2-ben) kb 25-30m2

– technika szükséglet hang, CD-n visszük az anyagot, saját zenekarunk még nincs (A videón élő zene van, az egy profi együttes)

– zene? létszám, helyigény CD-ről, saját zenekarunk még nincs sajnos. Az öltözéshez kellene egy helyiség, de elég egy is, már nem szégyenlősködünk egymás előtt.

– műsor időtartama? Székelyföldi: 6-7 perc; Kalotaszegi legényes, csárdás kb 10 perc; Somogyi (ez van fent a You toube-on) kb 8 perc csak közte át kell öltözni valahol ezen felül most tanulunk még Palócot is kb 8 perc, ami addigra meg lesz (karikázó, verbunk és csárdás)

– pontos helyszínt jövő kedden tudok mondani, egyelőre annyi, hogy Siófoktól kb. 30 km-re van „lefelé”

– fellépti díj? megegyezési lehetőség?:-) a létszámtól függően 3-4 autóval kell lemenni a helyszínre. Ez ahogy írod annak tekintetében min. 400 km oda-vissza, ez üzemanyagban 50-60 ezer Ft plusz egy kis fellépési díj. Azt tudnod kell, hogy nem egyéni felhasználásra szeretnénk a fellépésért pénzt kérni, hanem ruhát szeretnénk venni belőle. Nekünk jó áruban is pl hC önköltségi áron számolva. Így, ha kapunk 1 rl 1/1 hohes C-t (kiszállítva egy általam megnevezett Partnerhez), azzal úgy gondolom, hogy nagyon elégedett lenne a csoport.

Ha Neked, nektek is eszedbe jutna még bármilyen infó, amire szükségetek van a szervezéshez,lszi jelezd.

Várom visszajelzésedet, hogy Nektek is OK-e az időpont és a felkérés. Szerintem rendben leszünk, de hétfőn lesz a legközelebbi próba, ahol véglegesíteni tudom a visszajelzést. (Én már titkon számítva a felkérésre elindítottam a szervezést két hete.)

Köszönöm,

szia,

VA

a

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.